Antena Meniu Search
x

Un șofer român de TIR și-a abuzat colegul de echipaj, mai tânăr cu 25 de ani ca el, în Franța

Un șofer român de TIR și-a abuzat colegul de echipaj, mai tânăr cu 25 de ani ca el, în Franța. Românul l-a amenințat cu un cuțit pe celălalt camionagiu, care după ce a scăpat s-a dus direct la Poliție.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 31.07.2020, 12:23

Șofer de TIR
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Șoferul român are antecedente specifice.
  • El urmează să fie extrădat în Franța.

Un șofer român de TIR căutat de jumătate de an în toată Europa a fost arestat în Italia. El și-a abuzat colegul de echipaj, în Franța, în cabina camionului în care părăsiseră Spania. Românul a fost prins de carabinierii italieni la Caoroso, unde locuiește, scrie ilpiacenza.it.

"Un șofer de camion român, în vârstă de 49 de ani, a fost arestat de carabinieri în dimineața de 29 iulie la Caorso, sub acuzația de violență sexuală agravată. Bărbatul, căruia i s-a prezentat un mandat de arestare european emis de instanța din Draguignan (Franța), a fost reținut după mai multe zile în care a fos trumărit, în apropierea casei sale. 

Conform datelor existente, bărbatul, care are antecedente specifice, dar și o acuzație de tentativă de omor, la 28 ianuarie 2020 se deplasa cu camionul său din Spania în Franța, la bord se afla și un coleg de 24 de ani, angajat al aceleiași companii din camioane. În Freijus, într-o zonă de serviciu, ar fi scos un cuțit și l-a violat pe tânăr sub amenințarea armei. Victima a depus imediat o plângere și a început ancheta. 

Acum, românul de 49 de ani este în Novate așteptând extrădarea în Franța.", e comunicatul poliției italiene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un șofer român de TIR și-a abuzat colegul de echipaj, mai tânăr cu 25 de ani ca el, în Franța