Antena Meniu Search
x

Un şofer român, judecat pentru uciderea unui adolescent de 17 ani într-un accident din Italia: „Sunt profund zguduit. Era un băiat atât de tânăr”

Un şofer român, în vârstă de 47 de ani, este judecat după ce a lovit mortal un adolescent, în vârstă de 17 ani, aflat pe motocicletă.

de Monica Palade

la 06.07.2021, 16:27

Un şofer român, judecat pentru uciderea unui adolescent de 17 ani într-un accident din Italia: „Sunt profund zguduit. Era un băiat atât de tânăr” - stiridiaspora.ro

Cumplitul accident a avut loc pe 30 iunie, în jurul orei 19.30, iar în apărarea sa, conducătorul auto a mărturisit că nu l-a văzut.

„Sunt foarte întristat și profund zguduit ... Era un băiat atât de tânăr. Pot să înțeleg durerea părinților săi pentru că și eu sunt tată ... Am trei copii”, a spus românul în fața magistraților, potrivit stiridiaspora.

Tânărul nu a avut nicio şansă

Adolescentul de 17 ani nu a avut nicio şansă, murind pe loc. Românul este cercetat acum pentru ucidere din culpă. „Nu am văzut motocicleta”, a mai spus conaţionalul.

Testul de alcool făcut şoferului a ieşit negativ. Următorul termen în proces este pe 12 iulie, unde un expert urmează să facă reconstruiască faptele până la impactul fatal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un şofer român, judecat pentru uciderea unui adolescent de 17 ani într-un accident din Italia: „Sunt profund zguduit. Era un băiat atât de tânăr”