Antena Meniu Search
x

Un tânăr cu inima sfâşiată şi-a luat viaţa la Londra! Mama îndoliată cere ajutor să îi aducă trupul în ţară

Un tânăr cu inima sfâşiată a ales să moară, la mii de kilometri de casă. Emanuel şi-a luat viaţa, la Londra, unde plecase să înceapă o nouă viaţă, cu o nouă iubită.

Vezi și

 Un mesaj trimis de fosta prietenă a redeschis rănile sufletului. Şi-a sunat mama ca să-i audă vocea, pentru ultima oară şi să-şi ceară iertare.

Şi a plecat. Acum, familia încearcă din răsputeri să îi aducă trupul în ţară. Costă mii de euro, bani la care nici nu visează. Mama lui Emanuel cere, printre lacrimi, ajutor României.

De sufletul acestei mame, atârnă acum greutatea gândului că n-a putut să-şi salveze băiatul de la moarte. Sunt lacrimile unei femei care a aflat, la telefon, că îşi va mai vedea copilul doar în poze.

La mii de kilometri de casă, într-un hotel din Londra, Emanuel a decis singur că viaţa nu mai are rost. Că nu există viitor fără dragoste adevărată. Avea o relaţie, dar inima lui bătea tot pentru fosta iubită. Un mail i-a amintit de ce a pierdut şi ce ar fi fost dacă.

Doar o mamă care şi-a pierdut copilul ar putea înţelege. Pentru a-i putea aprinde o lumânare la mormânt fiului ei, femeia cere ajutor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un tânăr cu inima sfâşiată şi-a luat viaţa la Londra! Mama îndoliată cere ajutor să îi aducă trupul în ţară