Antena Meniu Search
x

Un tată şi-a ucis soţia apoi i-a spus fetiţei sale: "A fost doar un coşmar". Câteva ore mai târziu bărbatul şi-a pus capăt zilelor, în SUA

Crimă cumplită urmată de o sinucidere. Un bărbat şi-a ucis fosta soţie în faţa fiicei lor de cinci ani, apoi, cu puţin timp înainte să-şi pună capăt zilelor i-a spus micuţei că totul „a fost doar un coşmar”. Copila a fost cea care a povestit întreaga tragedie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.04.2021, 16:02

Fetiţă care plânge
Bărbatul şi-a ucis soţia în faţa fetiţei de cinci ani - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Massiel Deoleo ar fi fost omorâtă fără milă de fostul soţ, ambii fiind părinţii unei fetiţe de cinci ani care a asistat la întreaga scenă . Copila le-a spus bunicilor, care locuiau la etaj, că „tati a omorât-o pe mami” la câteva ore după ce femeia s-a stins din viaţă.

James Cox, în vârstă de 43 de ani, și-a ucis fosta soție vineri, 2 aprilie, în fața fiicei lor de cinci ani, la domiciliul lor din statul american New Jersey. Potrivit autorităţilor, tatăl criminal şi-a chemat aproape copila şi i-a spus „a fost doar un coşmar”. Câteva ore mai târziu avea să-şi pună singur pistolul la tâmplă şi să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Un echipaj de poliţie din Mahwah a venit de urgenţă la faţa locului, pe strada 601 din Carlstadt, sâmbătă, 3 aprilie, după ce părinţii femeii au declarat că se tem pentru siguranţa ei. Era însă prea târziu.

Când au ajuns forţele de ordine, bărbatul de 43 de ani a refuzat să le permită accesul şi i-a ameninţat, spunându-le că are o armă. Timp de opt ore au încercat aceştia să îl convingă să se predea. După ce negocierile au eşuat, poliţiştii au decis să-i taie ţeava de apă pentru a-l determina să iasă din casă. La scurt timp, o echipă SWAT a aruncat cu gaze lacrimogene în zona fiecărei ferestre din jurul apartamentului şi au încercat să intre cu forţa.

Potrivit Daily Star, echipajul a auzit o singură pocnitură când au intrat, apoi i-au găsit pe James şi Massiel morţi.

Detectivii cred că fostul cuplu s-ar fi luat la ceartă după o cină la restaurantul Segovia din Moonachie. Bărbatul s-ar fi enervat teribil când femeia a început să dea nişte mesaje pe telefon, a urmărit-o până în cameră unde a împuşcat-o în piept. În urma primelor cercetări, telefonul şi alte articole au fost găsite în afara casei, anchetatorii fiind de părere că acesta le-ar fi aruncat după uciderea femeii.

Un cont GoFundMe a fost creat pentru cei trei copii ai lui Massiel, Penelope în vârstă de cinci ani, Bella în vârstă de 12 ani și Janhel în vârstă de 15 ani. Banii vor ajuta pentru acoperirea costurilor necesare înmormântării şi îngrijirii ulterioare a copiilor.

Bărbatul nu era la primul antecedent; acesta ar fi fost condamnat şi în 2002 pentru agresiune, după ce a răpit o fostă iubită, a atacat-o cu un cuţit şi a violat-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un tată şi-a ucis soţia apoi i-a spus fetiţei sale: "A fost doar un coşmar". Câteva ore mai târziu bărbatul şi-a pus capăt zilelor, în SUA