Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un TIR românesc a luat foc în mers, pe o autostradă din Germania. Flăcările de un metru au ars complet cabina șoferului

Autostrada A46 a fost închisă total în direcția Düsseldorf, Germania, după ce un TIR românesc a luat foc lângă Haan-Ost. Din fericire, șoferul român, un tânăr de 28 de ani, a reușit să iasă din camion înainte ca acesta să izbucnească în flăcări. Potrivit wdr.de, autotrenul a ars complet, iar pompierii s-au chinuit câteva ore să stingă vâlvătaia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.06.2023, 11:09

Miercuri dimineață, în jurul orei 9:30, un camion articulat românesc se deplasa pe A46 spre Düsseldorf, când șoferul de 28 de ani a văzut fum ieșind din motor chiar lângă Haan-Ost. 

Cabina șoferului a ars complet

Românul a reușit să ducă autotrenul pe banda de urgență, ieșind din cabină înainte ca aceasta să fie cuprinsă de flăcări și să ardă complet. Pompierii s-au chinuit câteva ore să stingă incendiul. 

Autostrada A46 în direcția Düsseldorf a fost închisă complet timp de aproximativ o oră, una dintre benzi fiind eliberată în jurul orei 10:40. Traficul a fost reluat în condiții normale abia la ora 14.00. 

Cauza incendiului este încă neclară, însă polițiștii continuă cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Un TIR românesc a luat foc în mers, pe o autostradă din Germania. Flăcările de un metru au ars complet cabina șoferului