Meniu
Search
x

Un ucrainean a recunoscut o crimă pe care nu a comis-o doar ca poliţiştii să-i deszăpezească drumul până acasă

Un ucrainean a avut o idee de-a dreptul năstruşnică, nemulţumit de cum autorităţile au făcut deszăpezirea în satul său.

De Monica Palade la 15.02.2021, 22:07
  • A recunoscut o crimă pe care nu a comis-o, nemulţumit de deszăpezirea făcută de autorităţi

Omul a sunat la poliţie şi a raportat o crimă pe care nu a comis-o, spunându-le acestora că se ajunge greu la el şi ar fi bine să ia şi un plug.

Bărbatul din satul Hrîbova Rudnea, din nord-vestul Ucrainei, a anunţat că l-a ucis pe partenerul de viață al mamei sale şi că acesta nu mai dă niciun semn de viaţă.

Fals criminal pentru o deszăpezire ca la carte

Cătunul cu doar 300 de suflete se află în raionul Ripkî, iar drumul de acces în sat fusese deszăpezit în cursul dimineţii, potrivit autorităţilor locale, însă nu după gustul falsului criminal, scrie AFP.

După ce şi-a recunoscut crima telefonic, ucraineanul le-a spus poliţiştilor să ia şi un plug pentru că „nu este posibil să se ajungă la el acasă în alt mod”, a explicat Iulia Kovtun, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Cernihiv.

Sosiţi la locul faptei cu o maşină de teren, oamenii legii au descoperit că totul a fost o farsă. Victima era bine-sănătoasă şi nu o atacase nimeni. Bărbatul riscă acum o amendă de 3.5 euro pentru apel fals.

Citeşte şi: Sistemul 112, paralizat de apeluri false. Un barbat a sunat 10.000 de ori

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un ucrainean a recunoscut o crimă pe care nu a comis-o doar ca poliţiştii să-i deszăpezească drumul până acasă