Antena Meniu Search
x

Video Un vânător de comori a descoperit o sumă uriaşă sub podeaua unei case din SUA. Familia bănuia că bunicul îşi ascunsese banii

Un vânător de comori a ajutat o familie din Massachusetts să găsească 46.000 de dolari în numerar, ascunși sub podeaua casei lor. Oamenii bănuiau că o sumă importantă fusese pusă la loc sigur chiar de către bunicul familiei.

De Andreea Anghel la 23.04.2021, 10:39
Keith Wille a fost angajat de o familie din SUA pentru a găsi o cutie cu bani despre care se zvonea că fusese ascunsă de bunicul lor
Un vânător de comori a ajutat o familie să găsească banii ascunşi de bunic - RediscoverLost via YouTube
  • Un vânător de comori a descoperit o sumă uriaşă sub podeaua unei case din SUA
  • Familia bănuia că bunicul îşi ascunsese banii

Keith Wille a fost angajat de o familie din SUA pentru a găsi o cutie cu bani despre care se zvonea că fusese ascunsă de bunicul lor. Aceştia au vrut să o găsească înainte de a vinde casa. Alte casete cu numerar fuseseră deja găsite în alte locuinţe deținute de membrii familiei. Nu este clar de ce bunicul a ascuns banii.

Familia a încercat ani de zile să găsească tezaurul și chiar a angajat un muncitor din construcții pentru a ridica o parte dintre scândurile din podul casei, pentru a o găsi. Membrii familiei au bănuit că a fost ascunsă în izolație.

În cele din urmă, a fost descoperită într-un colț al mansardei, ascunsă între alte bucăți de lemn. ''Familia a rămas fără timp. Voiau să vândă casa de câțiva ani, dar această comoară zvonită îi împiedica să facă acest lucru'', a spus Wille.

Comoara nu voia să fie găsită cu uşurinţă

Pe acelaşi subiect

Wille, un vânător de comori din Connecticut, a numit experienţa drept ''cea mai interesantă descoperire până în prezent'' într-un videoclip pe care l-a postat pe YouTube. A fost nevoie de aproximativ o oră pentru a găsi comoara ascunsă, spune el în videoclip. A început prin redeschiderea unor zone care fuseseră deja încercate de alții, conform Daily Mail

''În cele din urmă am pornit detectorul de metale și am început de unde se intersectează cele două ferestre. A existat un zvon că se poate vedea lumina strălucind prin pardoseală și care se reflecta în cutie'', spune el.

Mai apoi, Wille s-a îndreptat către un colț al mansardei, unde semnalul indica locul în care comoara ar putea fi ascunsă. Ulteior a început să inspecteze acea zonă mai de aproape cu o lanternă și a privit prin unele dintre fisuri. Acela avea să fie şi locul norocos. Wille a remarcat că respectiva cutie era mai grea decât credea. Aceasta fusese acoperită cu lemn, ceea ce atestă faptul că bunicul nu dorea ca banii să fie găsiţi cu uşurinţă. 

Familia nu avea o cheie pentru cutie, dar Wille a folosit un ciocan pentru a o deschide în loc să rupă încuietoarea. Înăuntru au fost găsite mai multe pachete cu bani. În final, rudele se simt eliberate că pot vinde casa. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un vânător de comori a descoperit o sumă uriaşă sub podeaua unei case din SUA. Familia bănuia că bunicul îşi ascunsese banii