Antena Meniu Search
x

Uniforme Armani la o şcoală primară de stat din Tokyo

O şcoală primară de stat din Tokyo a devenit ţinta unor critici aprinse, după ce a adoptat noi uniforme pentru elevi, create de celebra casă de mode Armani.

Vezi și

O şcoală primară de stat din Tokyo a devenit ţinta unor critici aprinse, după ce a adoptat noi uniforme pentru elevi, create de celebra casă de mode Armani. Problema nu este aspectul, ci preţul costumelor, pe măsura renumitului brand italian.

Şcoala este situată în cartierul magazinelor de lux din capitala niponă, Ghinza. Iar noile uniforme semnate Armani, foarte elegante, se potrivesc de minune cu această ambianţă selectă. De altfel, părinţii elevilor nu le contestă aspectul, ci doar preţul, de aproximativ 735 dolari americani, care nu este la îndemâna oricui.

Conducerea şcolii recunoaşte că decizia nu a fost prea bine chibzuită. Până şi ministrul japonez de finanţe şi-a exprimat, chiar în parlament, solidaritatea cu părinţii indignaţi.

Uniformele nu sunt obligatorii dar, mai ales datorită celebrei lor mărci, părinţii se pot simţi, oricum, obligaţi să-şi îmbrace cu ele copiii, pentru ca aceştia să nu se simtă umiliţi faţă de colegi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Uniforme Armani la o şcoală primară de stat din Tokyo