Unul dintre cei mai căutaţi TERORIŞTI din lume a murit

Publicat: 04.01.2014, 18:18.
Actualizat: 04.01.2014, 18:33

Potrivit BBC, Majid al-Majid, comandantul Al-Qaida din Liban se afla in custodia armatei libaneze. Liderul grupării revendicase în urmă cu puţin timp atacul cu bomba comis asupra ambasadei Iranului din Beirut, in noiembrie 2013, in urma caruia au murit 23 de oameni.

Declaraţiile acordate până în prezent de Armata Libanului arată că sauditul a murit din cauza unor probleme la rinchi, în timp ce era spitalizat în Beirut, sub supravegherea armatei.

Decesul lui al-Majid vine după ce ministrul Apararii, Fayez Ghosn a anunţat oficial că liderul Al-Qaida e în custodia securităţii din Beirut şi că a fost supus unui interogatoriu.

Majid al-Majid conducea din 2012 Brigăzile Abdullah Azzam cu baze în Liban şi în Arabia şi a organizat atentate în Orientul Mijlociu. Din grupare fac parte militantii islamisti care se pare că au organizat şi atentatul asupra ambasadei iraniene din noiembrie.


Sursa foto: bbc

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.