Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei mai importanţi lideri ai grupării Stat Islamic a fost ucis

Unul dintre cei mai importanţi lideri ai grupării Stat Islamic, Tariq al-Harzi, pentru prinderea căruia Statele Unite ale Americii oferiseră o recompensă de 3 milioane de dolari, a fost ucis în urma unui raid aerian

Unul dintre cei mai importanţi lideri ai grupării Stat Islamic, Tariq al-Harzi, pentru prinderea căruia Statele Unite ale Americii oferiseră o recompensă de 3 milioane de dolari, a fost ucis în urma unui raid aerian. 

Tunisianul Tariq al-Harzi, cunoscut sub numele de "emirul sinucigaşilor cu bombă", a fost ucis în urma unui raid aerian efectuat de coaliţia internaţională în Siria, potrivit unui oficial american, citat de CNN.

Potrivit Mediafax, Al-Harzi juca un rol esenţial în gruparea teroristă Stat Islamic, el contribuind la obţinere de arme şi recrutarea de jihadişti pentru operaţiunile din Siria şi Irak. El este unul dintre primii străini care s-a alăturat grupării teroriste şi a contribuit major la pregătirea jihadiştilor care s-au aruncat în aer sau au folosit maşini-capcană pentru a ucide cât mai mulţi adversari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Unul dintre cei mai importanţi lideri ai grupării Stat Islamic a fost ucis