Antena Meniu Search
x

Unul dintre românii spulberaţi în mod INTENŢIONAT de o maşină în Londra, A MURIT. Alţi doi sunt încă în STARE GRAVĂ

Unul dintre cei cinci români spulberaţi de un şofer, pe o stradă din capitala britanică a murit. Anunţul morţii bărbatului de 31 de ani a fost făcut de autorităţile locale.

Vezi și

Unul dintre cei cinci români spulberaţi de un şofer, pe o stradă din capitala britanică a murit. Anunţul morţii bărbatului de 31 de ani a fost făcut de autorităţile locale.

"Un bărbat de 31 de ani a murit ca urmare a rănilor primite în  coliziune. Conectarea la aparate a fost întreruptă vineri, 3 martie. Decedatul e de naţionalitate română. Aşteptăm confirmarea că toate rudele au fost informate".

GALERIE FOTO: 5 români spulberaţi intenţionat de o maşină, în Londra

Aceasta e declaraţia purtătorului de cuvânt a poliţiei londoneze, care confirmă moartea românului. Decesul a survenit vineri, dar a fost confirmat oficial presei după 3 zile.

 

Potrivit Scotland Yard, dintre ceilalţi 4 români accidentaţi care au supravieţuit incidentului violent, doi sunt încă în stare gravă. Unul dintre ei, un tânăr de 25 de ani, se zbate între viaţă şi moarte, fiind susţinut cu ajutorul aparatelor. Celălalt rănit, o femeie de 35 de ani, e într-o stare serioasă, dar stabilă. 

Un alt rănit, în vârstă de 46 de ani, e în spital, cu răni la picior, iar un alt român, de 36 de ani, a fost externat.

Toţi cei cinci români, angajaţi ai unei spălătorii de maşini din Londra, au fost spulberaţi de o maşină. Se pare că şoferul i-a lovit intenţionat. Individul de 23 de ani a fost şi el rănit la cap. A fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat şi de faptul că a băut, deşi, atunci când s-a produs incidentul, era ora 8 dimineaţa.

Martorii spun că, înainte de a-i lovi pe români, şoferul a fost protagonistul unui scandal, la spălătoria unde lucrau cei cinci. Apoi a demarat şi i-a spulberat cu maşina, pe cei cinci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Unul dintre românii spulberaţi în mod INTENŢIONAT de o maşină în Londra, A MURIT. Alţi doi sunt încă în STARE GRAVĂ