Antena Meniu Search
x

Update / O româncă, pe locul 3 în topul celor mai frumoase o sută de femei din lume

O româncă le-a îngenunchiat pe divele momentului. E mai frumoasă ca Angelina Jolie, mai sveltă decât Naomi Campbell şi mai senzuală decât Beyonce

Vezi și

O româncă le-a îngenunchiat pe divele momentului. E mai frumoasă ca Angelina Jolie, mai sveltă decât Naomi Campbell şi mai senzuală decât Beyonce.

Aşa au decis jurnaliştii de la o revistă de modă din Statele Unite, care au plasat-o pe românca Maria Cristina Saracuţ printre cele mai frumoase 100 de femei. Modelul ocupă locul al treilea în clasament. 

Blondă, cu un aer rebel şi privire pătrunzătoare, românca de 22 de ani n-are nicio legătură cu femeile-Barbie de la Hollywood sau de pe podiumurile de prezentare. Cristina Sărăcuţ este însă peste. Angelina Jolie, Jessica Alba sau supermodelele Victoria's Secret, cred cei de la Model Lifestyle Magazine. Aşa că au plasat-o pe a treia treaptă pe podiumul frumoaselor lumii.

Atuurile Cristinei sunt, pe lângă măsurile perfecte, stilul exotic şi original. Aşa a şi devenit un nume în modă. A apărut pe coperta unor reviste celebre şi a prezentat pentru creatori importanţi pe podiumuri din Italia, Franţa, Dubai sau Statele Unite.

Până la 17 ani, Cristina Sărăcuţ a lucrat ca model doar în România. Apoi, piteşteanca s-a mutat în Germania. A fost rapid remarcată şi a intrat în prima ligă a modei. O dovedeşte şi clasamentul publicat zilele acestea. Cristina a fost depăşită doar de două modele din Italia şi Coreea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Update / O româncă, pe locul 3 în topul celor mai frumoase o sută de femei din lume