Antena Meniu Search
x

Mesajul lumii de ziua campionului: "Schumi, fii puternic, continuă lupta!"

Michael Schumacher a împlinit ieri 45 de ani, dar aniversarea a fost tristă. Campionul se află, în continuare, în comă indusă, într-un spital din Franţa, după cumplitul accident suferit la schi.

Vezi și

Medicii nu au dat informaţii oficiale dar, potrivit surselor din spital, starea marelui campion rămâne critică, dar stabilă. Între cei care l-au vizitat la spital s-a aflat şi un fost coleg din Formula I, el însuşi paralizat în urma unui accident pe circuit.

Michael nu ne poate auzi, dar ştiu că nu este prea departe de noi cu gândurile sale. El are atâta energie şi voinţă de a trăi, şi mai ales de a câştiga, încât va câştiga şi această ultimă cursă, a spus Philippe Streiff.

Sute de fani ai lui Michael Schumacher, veniţi din mai multe ţări, au ţinut să-i sărbătorească aniversarea la spitalul din Grenoble, cu flori şi mesaje de sprijin. Un asemenea mesaj, cu litere uriaşe, a fost proiectat chiar pe faţada clădirii, însoţit de cifra 45.

Lozinca este "Schumi, fii puternic, continuă lupta" şi sperăm că toată lumea o va vedea, iar Michael va primi mesajul şi se va simţi mai bine, a spus Olivier Bienkowski.

Între timp, anchetatorii încearcă să afle mai multe despre accidentul lui Schumacher. Casca sa de schi cu cameră video, căutată intens la locul dramei, le-a fost, până la urmă, predată de ataşata sa de presă, la care s-a aflat tot timpul.

Deocamdată nu se ştie dacă aparatul funcţiona în momentul accidentului şi dacă imaginile sunt accesibile. Trimişii unui cotidian german au reconstituit, însă, coborârea lui Schumacher, mai întâi pe pârtia marcată iar apoi în afara ei.

Concluziile anchetei vor fi comunicate, mai întâi, familiei şi, doar cu acordul acesteia, presei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Mesajul lumii de ziua campionului: "Schumi, fii puternic, continuă lupta!"