Antena Meniu Search
x

Uraganul Ofelia a semănat o groază TERIBILĂ printre englezi. Dintr-o dată, cerul s-a colorat în PORTOCALIU (VIDEO)

Uraganul Ofelia a lovit deja Irlanda şi a ucis trei persoane, dar şi englezii s-au îngrozit luni după amiază, când cerul s-a colorat în portocaliu.

Uraganul Ofelia a lovit deja Irlanda şi a ucis trei persoane, dar şi englezii s-au îngrozit luni după amiază, când cerul s-a colorat în portocaliu. Fenomenul, unul extrem de ciudat, are legătură strânsă cu furtuna care a venit din Atlantic şi a făcut ravagii în arhipelagul britanic.

Imagini care îţi taie respiraţia au apărut pe releţele de socializare şi au început să fie redistribuite de mii de ori, oamenii fiind îngroziţi de culoarea cerului şi lumina soarelui filtrată în portocaliu şi galben.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Explicaţia experţilor de la birourile de meteorologie din Regat e însă una relativ simplă. Ofelia a împins deasupra Marii Britanii aer cald din nordul Africii şi odată cu acesta şi nisip saharian. De asemenea, acesta a ajuns deasupra insulelor Marii Britanii şi Irlandei amestecat cu fum de la incendiile uriaşe din Portugalia şi nordul Spaniei.

Iar când atmosfera e plină de particule de praf, acestea împiedică lumina să treacă, astfel, culorile de frecvenţă joasă, precum violet sau albastru, nu pătrun în atmosferă, în vreme ce culorile de frecvenţe mai înalte, galben, portocaliu sau roşu, trec de aceste particule.

E şi explicaţia pentru care britanicii s-au îngrozit privind cerul de deasupra lor, luni, unul aproape apocaliptic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Uraganul Ofelia a semănat o groază TERIBILĂ printre englezi. Dintr-o dată, cerul s-a colorat în PORTOCALIU (VIDEO)