Antena Meniu Search
x

Urmatorul film din seria "Razboiul stelelor" va fi turnat in Marea Britanie

Razboiul Stelelor se va purta, din nou, in Marea Britanie. Producatorii au confirmat ca noul film din seria "Star Wars" va fi realizat in Anglia. Episoadele de pana acum au fost, si ele, cel putin in parte, filmate in studiouri britanice.

Vezi și

Chiar daca se petreceau intr-o galaxie indepartata, primele episoade ale seriei “Razboiul Stelelo”r au fost realizate in studiouri de pe Pamant. Si anume, din Anglia, de unde venea si unul din interpretii principali, regretatul Sir Alec Guinness.

Astazi, insa, “Star Wars” este o marca a grupului Disney, care putea fi tentat sa foloseasca propriile studiouri pentru viitorul film programat in 2015.

Nu va fi asa, iar noile batalii ale “Razboiului Stelelor” se vor purta tot in Anglia, dar aceasta numai dupa ce s-a intervenit si la nivel guvernamental.

O productie cu buget urias, ca “Star Wars”, poate contribui la relansarea industriei filmului britanic, care profita deja de succesul unor serii ca James Bond sau Harry Potter. Calculele economice le sunt, insa, straine adevaratilor fani englezi, care s-au simtit, intotdeauna, aproape de “Razboiul Stelelor”, nascut chiar la ei acasa.

De la primul film, din 1977, brandul “Star Wars” a obtinut incasari de peste 4,4 miliarde de dolari. Iar viitoarele episoade vor adauga acestei sume noi beneficii din care o parte vor ramane in Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Urmatorul film din seria "Razboiul stelelor" va fi turnat in Marea Britanie