Antena Meniu Search
x

Urs masiv chemat la masa unor turiști aflați la picnic. Oamenii beau, râd și filmează animalul (Video)

Un urs a dat iama în mâncarea unei familii aflate la picnic, la marginea unei păduri din Maryland, iar reacțiile celor surprinși pe filmare sunt uluitoare. Oamenii continuă să bea, râd și chiar filmează momentul inedit.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.08.2020, 11:20

Imagini cu un urs masiv care dă iama în mâncarea unei familii aflate la picnic, la marginea pădurii
Imagini cu un urs masiv care dă iama în mâncarea unei familii aflate la picnic, la marginea pădurii - captura video
  • În filmarea de 30 de secunde se poate observa cum animalul se înfruptă liniștit din bucatele turiștilor, la câțiva centimetri de ei.
  • Oamenii continuă să bea, râd și chiar filmează momentul inedit.

„Ni s-a spus să nu facem mișcări bruște”, a spus Kaitlyn Nesbit, în vârstă de 29 de ani, care se afla la un picnic cu familia în Deep Creek, când un urs negru masiv li s-a alăturat la masă.

În filmarea de 30 de secunde se poate observa cum animalul se înfruptă liniștit din bucatele turiștilor, paine și un borcan cu unt de arahide, la câțiva centimetri de ei.

De la distanță, momentul este filmat de câteva persoane mai fricoase care au plecat rapid din proximitatea ursului.

Potrivit nypost.com, proprietarii terenului amenajat pentru picnic spun că urșii vin des la ei, în căutare de hrană, și că niciodată nu au fost agresivi cu oamenii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Urs masiv chemat la masa unor turiști aflați la picnic. Oamenii beau, râd și filmează animalul (Video)