Antena Meniu Search
x

Urşi liberi printre case, în New Jersey

Doi urşi au dat mari bătăi de cap autorităţilor din oraşul american New Jersey. Localnicii s-au trezit cu un pui în curtea unei case şi imediat s-a dat alarma.

Vezi și

 Doi urşi au dat mari bătăi de cap autorităţilor din oraşul american New Jersey. Localnicii s-au trezit cu un pui în curtea unei case şi imediat s-a dat alarma. Animalul se pierduse de mama lui şi hoinărea prin cartier.

Pare un urs extrem de simpatic, cuminte şi în…ŢARCUL LUI! Ei bine, animalul de peste 70 de kilograme este de fapt liber în curtea unor americani din New Jersey. Liber şi periculos! Doar e animal sălbatic. Vecinii nu par, însă, speriaţi.

Poliţiştii au dat imediat alarma. Au sfătuit oamenii să stea în case şi au mers pe urmele ursului. Au constatat apoi că e vorba despre doi urşi. O femelă şi puiul ei. Se plimbau nestingheriţi printr-un cartier din New Jersey.

S-au separat iar puiul a ajuns într-o curte, înainte să fugă înapoi în pădure. Mama lui a speriat în schimb nişte copii. Din fericire copiii au fost ulterior evacuaţi fără probleme iar cei doi urşi au fost îndepărtaţi spre păduri. Pentru ca operaţiunea să se desfăşoare în siguranţă, poliţia a oprit circulaţia temporar pe mai multe şosele.

Un alt urs a apărut apoi într-un alt cartier din New Jersey, de această dată pe două picioare. Cel care l-a filmat s-a şi amuzat. Dar a stat totuşi pitit lângă o maşină până când animalul a fugit în pădure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Urşi liberi printre case, în New Jersey