Antena Meniu Search
x

Ursul care s-a relaxat în hamac

Un american s-a trezit cu un urs în hamacul din spatele casei.

Vezi și

 Un american s-a trezit cu un urs în hamacul din spatele casei. După ce s-a înfruptat din tomberoanele vecinilor animalul şi-a făcut siesta în hamacul în care obişnuia să se relaxeze proprietarul.

Nu l-au deranjat curioşii care îi făceau poze. Şi i-a plăcut atât de mult că s-a întors de mai multe ori dar n-a mai găsit hamacul.

Mai mulţi americani din Florida au avut parte de surpriza vieţii când au descoperit că au un nou vecin. După lăsarea nopţii, un urs a pus stăpânire pe un hamac în care s-a lăfăit de parcă era al lui.

Animalul s-a relaxat la finalul unei zile dificile în care a căutat mâncare prin tomberoanele localnicilor. Însă după ce şi-a umplut burta, ursul a simţit nevoia să îşi tragă sufletul şi să se bucure de o seară plăcută cu cer senin.

Animalul a fost surprins de mai mulţi vecini care l-au filmat şi l-au pozat în timp ce stătea mândru în hamac. Şi pentru că ursul s-a întors de mai multe ori, localnicii au dat jos hamacul şi n-au mai scos în stradă tomberoanele, doar doar animalul le va da pace.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Ursul care s-a relaxat în hamac