Antena Meniu Search
x

Urzeala tronurilor continuă la Buckingham: Harry şi Meghan nu o vor întâlni pe Regină în timpul următoarei lor vizite

Prinţul Harry și Meghan Markle au luat decizia de a nu se întâlni cu Regina Elisabeta a II-a în timpul viitoarei lor vizite în Marea Britanie.

de Antonia Roşu

la 15.08.2022, 13:58

Urzeala tronurilor continuă la Buckingham: Harry şi Meghan nu o vor întâlni pe Regină în timpul următoarei lor vizite
Urzeala tronurilor continuă la Buckingham: Harry şi Meghan nu o vor întâlni pe Regină în timpul următoarei lor vizite - Profi Media

Călătoria Ducelui și a Ducesei de Sussex va avea scopul de a sprijini „mai multe organizații caritabile cu valoare emoţională pentru cuplu”, a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului despre prima lor vizită înapoi în Regat, de la Jubileul de Platină.

Palatul Buckingham a comunicat publicaţiei The Daily Beast că a primit o înştiinţare cu privire la vizita celor doi, chiar în această dimineață. Aceasta nu spunea nimic despre o posibilă întâlnire cu Regina sau cu alţi membri ai familiei regale, precum Charles sau William.

Nu se știe încă dacă fiul lor Archie, în vârstă de trei ani, și fiica Lilibet, în vârstă de un an, li se vor alătura în călătoria lor peste de peste ocean.

Cuplului de Sussex nu i-a fost permis să urmărească parada de la faimosul balcon al Palatului Buckingham

Harry și Meghan au vizitat ultima dată Marea Britanie cu ocazia Jubileul de Platină al Reginei din luna iunie. Cei doi nu au rămas pentru întreg weekend-ul la festivităţi și nu le-a fost permisă apariția la balconul Palatului Buckingham în timpul paradei, alături de restul familiei regale.

Tensiunile din spatele uşilor palatului Buckingham au început cu mult înainte de controversatul interviu acordat lui Oprah Winfrey în martie 2020, relatează The Sun. Kate și Meghan ar fi avut o discuție aprinsă în 2018, chiar înainte de nunta sa cu Harry. Apoi, cuplul de Sussex s-au mutat în Statele Unite ale Americii în 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Urzeala tronurilor continuă la Buckingham: Harry şi Meghan nu o vor întâlni pe Regină în timpul următoarei lor vizite