Antena Meniu Search
x

Vânzări record în SUA de Black Friday. Unii clienţi au aşteptat chiar şi câteva zile în faţa magazinelor

A fost din nou Black Friday, de data aceasta peste ocean. În vinerea reducerilor, milioane de americani au aşteptat la cozi imense ca să profite de oferte cum nu există în restul anului.

Vezi și

A fost din nou Black Friday, de data aceasta peste ocean. În vinerea reducerilor, milioane de americani au aşteptat la cozi imense ca să profite de oferte cum nu există în restul anului.

Black Friday a debutat şi în acest an cu o mare poftă de shopping. Imediat ce au terminat cina de Ziua Recunoştinţei, mulţi americani au plecat să vâneze chilipiruri. Unele magazine au furat startul şi au deschis încă de la miezul nopţii. 

În cel mai mare mall din New York, care are o parcare de aproape 1000 de locuri, era aproape imposibil sa mai găsești unul liber, iar in fata magazinelor de haine, de exemplu, vânătorii de reduceri s-au așezat cu câteva ore înainte de deschidere.

Nerăbdători să prindă cele mai bune oferte, unii clienţi au aşteptat chiar şi câteva zile în faţa magazinelor.

Dar iureşul care a cuprins America s-a sfârşit şi cu o tragedie. Într-un mall din statul Alabama, un adolescent a fost ucis, după ce bărbatul cu care părea să aibă o dispută banală a scos arma şi l-a împuşcat. Atacatorul a fost omorât de poliţişti. Momentele de groază au fost surprinse cu telefonul mobil.

Iar în Brazilia, doar un pas a fost până la confruntări corp la corp. Şi în magazinele din Marea Britanie, Black Friday a avut succesul sperat de comercianţi. Alte câteva milioane de britanici au ales, în acest an, cumpărăturile online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Vânzări record în SUA de Black Friday. Unii clienţi au aşteptat chiar şi câteva zile în faţa magazinelor