Antena Meniu Search
x

Vedete noi la grădina Zoologică din Târgu Mureş

Grădina Zoologică din Târgu Mureş se bucură de exemplare noi de necuvântătoare. Un transport le-a adus ieri tocmai din Olanda

Vezi și

Grădina Zoologică din Târgu Mureş se bucură de exemplare noi de necuvântătoare. Un transport le-a adus ieri tocmai din Olanda

Îngrămădite într-un colţ, aproape nemişcate, cinci ghemotoace de blană sunt printre noii locatari ai grădinii zoologice din Târgu Mureş. Se numesc "mara" şi sunt o combinaţie simpatică între iepure şi căprior. Abia au ajuns în noua lor casă, aşa că sunt destul de timoraţi.

Sunt nişte rozătoare frumoase, care se întreţin uşor şi care dau bine pentru copii, pentru vizitatori. Şi nu sunt singurele exemplare care au ajuns la Târgu Mureş, tocmai din Olanda. Alături, pe lungul drum, le-au stat însă şi alte frumoase exemplare, cum ar fi o femelă de lebădă, dar şi 16 gâşte şi capre.

Frumoasele exemplare care întregesc acum familiile de necuvântătoare ale grădinii zoologice din Târgu Mureş au fost donate de o grădină zoologică din Amsterdam. Tot olandezii au suportat şi cheltuielile transportului animalelor. Acum e treaba românilor să le poarte de grijă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Vedete noi la grădina Zoologică din Târgu Mureş