Antena Meniu Search
x

Viața dublă a copilotului ucigaș

Este fix o săptămână de când avionul Germanwings cu 150 de oameni la bord s-a prăbuşit în Alpi.Iar dovezile că tragedia a fost provocată de co-pilotul cu origini româneşti cu tendinţe suicidare sunt tot mai clare

Vezi și

Este fix o săptămână de când avionul Germanwings cu 150 de oameni la bord s-a prăbuşit în Alpi. Iar dovezile că tragedia a fost provocată de co-pilotul cu origini româneşti cu tendinţe suicidare sunt tot mai clare

Medicii care l-au tratat au predat dosarele, iar anchetatorii au găsit în calculator informaţii care ridică noi semne de întrebare. Înainte să urce în avionul pe care l-a strivit de munţi, copilotul a accesat site-uri pentru adulţi şi a căutat informaţii despre tehnici de sinucidere. IES IMAGINILE Lubitz şi-a pus apoi în practică planul criminal.

Pilotul Andreas Lubitz ducea o viaţă dublă. Aparent era un tânăr împlinit şi sănătos. În realitate, însă, Lubitz era tulburat şi măcinat de obsesii. Cum avea să afle toată lumea după catastrofa din Alpi.

Familia lui Lubitz a povestit că tânărul era obsedat de Alpii Francezi, spun surse din anchetă. Era destinaţia preferată de vacanţă pentru Andreas şi părinţii lui. În adolescenţă ar fi fi zburat cu planorul chiar aproape de stâncile în care săptămâna trecută a zdrobit avionul Germanwings.

Ani la rând, Lubitz a reuşit să ascundă frământările care îl duceau în cabinetul psihologilor. Şi care-l făceau incapabil să-şi asume responsabilitatea altor vieţi.

Anchetatorii au luat toate dosarele lui Lubitz de la medicii care l-au tratat de-a lungul timpului pentru depresie. Aşa au aflat că recent Lubitz se temea că va orbi. Fără motiv - dezlipirea de retină de care suferea putea fi corectată uşor.

Testele standard făcute piloţilor sunt ineficiente în astfel de cazuri spun specialiştii. Pilotul completează o foaie pe proprie răspundere, şi poate să urce la manşă.

Acum medicii care l-au tratat pe Andreas Lubitz au predat toate fişele lui. După ce i-au verificat calculatorul, anchetatorii au aflat că înainte de cursa fatala Lubitz a ar fi căutat pe internet tehnici de sinucidere şi ar fi urmărit siteuri pentru homosexuali.

De teama unor reacţii violente, autorităţile îi protejează pe părinţii şi pe bunicii pilotului care ar avea origini în România. Nici fosta iubită a lui Lubitz, însărcinată, n-a apărut până acum în public.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Viața dublă a copilotului ucigaș