Antena Meniu Search
x
LIVE

Victor Spirescu a murit pe loc! Presa britanică revine cu noi detalii în cazul tragicului accident în care a pierit primul român care a "invadat" Marea Britanie (Video)

Presa britanică publică noi informaţii în cazul morţii lui Victor Spirescu, tânărul cunoscut drept primul român care a intrat în Marea Britanie.

la 17.01.2018, 11:39

Presa britanică publică noi informaţii în cazul morţii lui Victor Spirescu, tânărul cunoscut drept primul român care a intrat în Marea Britanie, după liberalizarea pieţei muncii.

 

Potrivit The Sun, accidentul în care a murit Victor Spirescu a avut loc în 15 ianuarie, pe A422, lângă Newport Pagnell, Buckinghamshire, la primele ore ale dimineţii.

Tânărul de 37 de ani, care se afla la volanul maşinii, a murit pe loc. Un al doilea pasager, prietenul lui Victor Spirescu, a supravieţuit impactului şi este în afara oricărui pericol.

Tragicul accident s-a produs la câţiva kilemtri distranţă de casa pe care Victor o împăreţea cu logodnica lui, Suzana Mateş.

Tânăra este devastată de durere şi nu înţelege cum a fost posibilă o asemenea tragedie, în condiţiile în care, spune ea, Victor Spirescu era un şofer redutabil. În opinia ei, accidentul nu s-a petrecut din vina logodnicului ei. Citiţi declaraţiile Suzanei Mateş AICI

Trupul neînsufleţit al lui Victor Spirescu a fost depus la o capelă din Londra.

Victor Spirescu avea 37 de ani, avea propria lui afacere în Marea Britanie şi urma să se căsătorească. 

Oficial, a fost primul imigrant român ajuns în Regat, după ridicarea restricţiilor la muncă, la 1 ianuarie 2014.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Victor Spirescu a murit pe loc! Presa britanică revine cu noi detalii în cazul tragicului accident în care a pierit primul român care a "invadat" Marea Britanie (Video)