Antena Meniu Search
x

Victor Spirescu a murit pe loc! Presa britanică revine cu noi detalii în cazul tragicului accident în care a pierit primul român care a "invadat" Marea Britanie (Video)

Presa britanică publică noi informaţii în cazul morţii lui Victor Spirescu, tânărul cunoscut drept primul român care a intrat în Marea Britanie.

Presa britanică publică noi informaţii în cazul morţii lui Victor Spirescu, tânărul cunoscut drept primul român care a intrat în Marea Britanie, după liberalizarea pieţei muncii.

Potrivit The Sun, accidentul în care a murit Victor Spirescu a avut loc în 15 ianuarie, pe A422, lângă Newport Pagnell, Buckinghamshire, la primele ore ale dimineţii.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul de 37 de ani, care se afla la volanul maşinii, a murit pe loc. Un al doilea pasager, prietenul lui Victor Spirescu, a supravieţuit impactului şi este în afara oricărui pericol.

Tragicul accident s-a produs la câţiva kilemtri distranţă de casa pe care Victor o împăreţea cu logodnica lui, Suzana Mateş.

Tânăra este devastată de durere şi nu înţelege cum a fost posibilă o asemenea tragedie, în condiţiile în care, spune ea, Victor Spirescu era un şofer redutabil. În opinia ei, accidentul nu s-a petrecut din vina logodnicului ei. Citiţi declaraţiile Suzanei Mateş AICI

Trupul neînsufleţit al lui Victor Spirescu a fost depus la o capelă din Londra.

Victor Spirescu avea 37 de ani, avea propria lui afacere în Marea Britanie şi urma să se căsătorească. 

Oficial, a fost primul imigrant român ajuns în Regat, după ridicarea restricţiilor la muncă, la 1 ianuarie 2014.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Stiri externe » Victor Spirescu a murit pe loc! Presa britanică revine cu noi detalii în cazul tragicului accident în care a pierit primul român care a "invadat" Marea Britanie (Video)