Antena Meniu Search
x

Victoria's Secret se desparte de un înger! Alessandra Ambrosio a defilat pentru ultima dată

Victoria's Secret îşi ia rămas bun de la unul dintre Îngerii săi. Alesandra Ambrosio, unul dintre cele mai longevive şi apreciate modele ale casei de modă şi-a

Vezi și

Victoria's Secret îşi ia rămas bun de la unul dintre Îngerii săi. Alesandra Ambrosio, unul dintre cele mai longevive şi apreciate modele ale casei de modă şi-a anunţat retragerea. Brazilianca şi-a luat rămas-bun cu o apariţie de neuitat la parada de Crăciun de la Shanghai. 

Într-un corset negru cu broderie metalizată şi bătut în cristale, Alessandra Ambrosio a demonstrat că cei 17 ani pe podiumul Victoria's Secret nu i-au ştirbit strălucirea.

A doua ţinută, de culoare roşie, a transformat-o într-o răvăşitoare zeiţă aztecă: "Nu poţi să nu fii emoţionat atunci când defilezi pentru ultima dată. Oricum, este uluitor. Victoria's Secret e familia mea. Îi voi iubi mereu. Sunt foarte fericită că mă aflu aici, în China şi că acesta a fost ultimul meu show."

La 36 de ani, Alessandra Ambrosio este unul dintre modelele care au scris istorie sub marca Victoria's Secret. A defilat pentru prima dată pe podiumul cunoscutei case de lenjerie intimă în anul 2000 şi este unul dintre puţinele modele care au purtat sutienul fantezie nu o dată, ci de două ori. 

Acum, senzuala braziliancă vrea să se dedice propriilor proiecte. Are propria linie de lenjerie intimă şi doi copii de 9 şi 5 ani. Fiica cea mare i-a fost alături în cea mai lungă seară a carierei sale de model. 

Defilarea va fi difuzată integral pe 28 noiembrie pe un post tv american.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Victoria's Secret se desparte de un înger! Alessandra Ambrosio a defilat pentru ultima dată