Antena Meniu Search
x

Video VIDEO Momentul emoţionant în care o mamă îşi reîntâlneşte copilul pierdut timp de 4 zile, în Australia. Băiatul de 3 ani a supravieţuit bând apă cu nămol

Momente emoţionante au fost surprinse în Australia, după ce un copil de trei ani s-a reunit cu mama lui după patru zile în care a fost dat dispărut.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 17:29

Vezi și

Băieţelul care suferă de autism a fost găsit la 72 de ore după ce fusese dat dispărut de familie, transmite BBC. Poliţiştii l-au găsit pe cel mic lângă un pârâu, bând cu palma apă plină de noroi. Știrea a stârnit scene emoționante pe proprietatea familiei, unde părinții și prietenii lui AJ au început să aplaude şi să ţipe de bucurie după ce li s-a spus că a fost găsit.

Mama copleșită s-a prăbușit la pământ, după ce serviciile de urgență au dezvăluit că l-au găsit pe micuț la patru zile după ce a dispărut. "Doar câteva tăieturi și vânătăi pe picioare, pe mâini. În afară de asta, este perfect. M-am prăbușit, m-am prăbușit, eram atât de fericită. Abia așteptam să-l am din nou în brațe.", a povestit mama băiatului în fața presei.

Sute de oameni l-au căutat pe băiatul care are autism și nu vorbește, de când a dispărut din proprietatea izolată a familie, lângă satul Putty, la nord de Sydney, vineri dimineață. Echipajul unui elicopter de poliție l-a văzut așezat lângă un pârâu puțin adânc, la aproximativ 470 de metri de casa sa. "Nu am dormit, nu am mâncat și nu am băut nimic. Nu am putut. Trebuia să-mi găsesc copilul. L-am găsit și sunt fericit acum, sunt ușurat, pot dormi acum", a povestit tatăl copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » VIDEO Momentul emoţionant în care o mamă îşi reîntâlneşte copilul pierdut timp de 4 zile, în Australia. Băiatul de 3 ani a supravieţuit bând apă cu nămol