Antena Meniu Search
x

VIDEO REVOLTĂTOR! O infirmieră lovește și înjură o bătrână de 94 de ani, bolnavă de Alzheimer! Imagini cu puternic impact emoțional

Familia unei femei în vârstă de 94 de ani, bolnavă de Alzheimer, a avut un șoc în momentul în care a descoperit ce se întâmpla când bătrâna era lăsată sub supravegherea celei care trebuia să aibă grijă de ea. 

Familia unei femei în vârstă de 94 de ani, bolnavă de Alzheimer, a avut un șoc în momentul în care a descoperit ce se întâmpla când bătrâna era lăsată sub supravegherea celei care trebuia să aibă grijă de ea. 

Brenda Floyd, de 59 de ani, a fost arestată, vineri, în North Houston, și dusă la închisoare, fiind acuzată de rănirea unei persoane în vârstă, care nu se putea apăra singură.

Potrivit poliției, familia lui Dorothy Bratten au angajat-o pe Floyd prin intermediul unui popular site de recrutări și după ce au verificat dacă femeia avea antecednte penale.

Adjunctul șef al poliției din Memorial Villages, Ray Schultz, a declarat pentru KHOU că rudele bătrânei erau foarte liniștite în privința îngrijitoarei. Ba chiar au și ajutat-o pe femeie să își achiziționeze o mașină, un Lexus din 1999, cu care să se poată deplasa mai ușor la muncă.

Pe acelaşi subiect

Apropiații lui Dorothy au început să fie suspicioase în Ajunul Noului An, după ce au observat vânătăi pe trupul bătrânei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa că au decis să instaleze o cameră de filmat într-un loc ascuns din casă.

A doua zi, la 1 ianuarie 2017, camera de supraveghere filmat-o pe Floyd cum o lovește de mai multe ori pe bătrâna de 94 de ani și o înjură. Îngrijitoarea a luat foc pentru că Dorothy îi dăduse câinelui să mănânce mâncare "pentru oameni".

"Ridică-ți f....l odată și du-te d......i în pat! La d...u, pleacă odată!", se aude Floyd. 

Apoi îi aplică bătrânei cinci lovituri peste cap.  

Nonagenara îi spune că nu a hrănit câinele, lucru care o enervează și mai tare pe îngrijitoare.

"Taci dracu' din gură! Ba da, tu ai făcut-o. Nu mă mai minți, nenorocito!".

Floyd o mai plesnește pe Dorothy de câteva ori, înainte ca bătrâna să iasă din cameră. 

În imagini se vede cum bătrâna este abuzată în mod constant de îngrijitoare. Membrii familiei au făcut imaginile publice pe rețelele sociale pentru a atrage atenția asupra faptului că oricine s-ar putea afla într-o situație similară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » VIDEO REVOLTĂTOR! O infirmieră lovește și înjură o bătrână de 94 de ani, bolnavă de Alzheimer! Imagini cu puternic impact emoțional