Antena Meniu Search
x

Premierul Bulgariei face dezvăluiri incendiare în cazul uciderii Viktoriei Marinova. Tânăra mamă a fost desfigurată și apoi strangulată

Polițiștii au găsit numeroase probe ADN la locul unde a fost găsită jurnalista bulgară Viktoria Marinova, care a fost bătută cu bestialitate și apoi strangulată, pe malul Dunării, la Ruse.

Polițiștii au găsit numeroase probe ADN la locul unde a fost găsită jurnalista bulgară Viktoria Marinova, care a fost bătută cu bestialitate și apoi strangulată, pe malul Dunării, la Ruse.

Cotidianul bulgar ''Capital Daily'' scrie că premierul bulgar Boiko Borisov a confirmat că la fața locului au fost găsite numeroase probe ADN și că prinderea criminalului este o chestiune de timp.

Pentru investigarea cazului au fost trimiși specialiști experimentați și din Rusia.

"Ținând cont de cum decurge ancheta și de probele ADN colectate,prinderea criminalului este doar o chestiune de timp", a declarat Borisov. 

Pe acelaşi subiect

Viktoria Marinova, atacată în timp ce făcea jogging

Viktoria Marinova, jurnalistă de investigație și prezentatoare TV, a fost atacată în timp ce făcea jogging, în zona promenadei din Ruse.

Sâmbătă dimineață la ora 10:30 ea a băut o cafea împreună cu nişte colegi, după care le-a spus că merge să facă jogging. În jurul orei 14:20, un trecător i-a descoperit trupul neînsufleţit şi a sunat la poliţie.

Viktoria Marinova a fost bătută cu bestialitate, violată și apoi strangulată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit primelor concluzii, ea a murit din cauza loviturilor la cap și a asfixierii.

Primele ipoteze investigate în cazul crimei de la Ruse sunt jaful și activitatea profesională a jurnalistei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Premierul Bulgariei face dezvăluiri incendiare în cazul uciderii Viktoriei Marinova. Tânăra mamă a fost desfigurată și apoi strangulată