Antena Meniu Search
x

Vin Diesel este un tată mândru. Fiica sa joacă în noul serial animat Fast and Furious

Vin Diesel este un tată mândru! Iar totul se datorează fetei sale care joacă în noul serial animat Fast and Furious. La doar 11 ani Similce Diesel va deveni vocea unui personaj secundar în seria produsă de tatăl ei.

De Redactia Observator la 09.12.2019, 17:21
Vezi și

Vin Diesel este un tată mândru! Iar totul se datorează fetei sale care joacă în noul serial animat Fast and Furious. La doar 11 ani Similce Diesel va deveni vocea unui personaj secundar în seria produsă de tatăl ei. Serialul care va fi lansat de Crăciun, avut marea premieră la Los Angeles acolo unde Vin Diesel a arătat relaţia specială pe care o are cu fiica lui.

Noul serial animat care se bazează pe celebra franciză Fast and Furios spune povestea unor tineri rebeli care sunt recrutaţi de guvernul american pentru a demasca o bandă a crimei organizate.

Pentru asta vor trebui însă să opereze sub acoperie, ca piloţi de curse. Un rol care pare să îi încânte, având în vedere pasiunea lor pentru acest sport. Misiunile nu vor fi însă prea uşoare.

Noul serial este produs chiar Vin Diesel, protagonistul din Fast and Furious. Iar pentru a arăta cât este de dedicat noului proiect, actorul de la Hollywood i-a oferit un rol chiar fiicei sale.

La doar 11 ani, Similce va deveni vocea personajului Sissy, sora lui Frostee Benson, unul dintre cei patru spioni.

Vin Diesel: A fost uimitor să văd cât este de naturală. A fost uimitor să văd cât de mult s-a implicat. Cât de profesionistă a fost şi cât de dedicată a fost să facă totul ca la carte şi să atingă un alt nivel.

De la marea premieră din Statele Unite nu a lipsit nici protagonistul seriei, actorul Tyler Posey, cunoscut în special pentru rolul său emblematic din Teen Woolf.

Tyler Posey, actor: Serialul este combinat cu acţiune, e unul familist dar are şi o comedie minunată.

Noul serial va putea fi urmărit începând cu 26 decembrie pe o platformă de filme online.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Vin Diesel este un tată mândru. Fiica sa joacă în noul serial animat Fast and Furious