Antena Meniu Search
x

Viral din junglă! "Omul peșterii" a invitat o rusoaică răvășitoare în caverna sa, iar ea a spus "DA"

Omul Peșterii chiar există și locuiește, bineînțeles - de unul singur, pe o insulă din Thailanda. Și, recent, a făcut o cucerire care a devenit virală pe internet. Fără să-și facă prea multe probleme, sălbaticul tailandez a invitat o rusoaică în propria cavernă, iar aceasta a spus "DA".

Omul Peșterii chiar există și locuiește, bineînțeles - de unul singur, pe o insulă din Taailanda. Și, recent, a făcut o cucerire care a devenit virală pe internet. Fără să-și facă prea multe probleme, sălbaticul tailandez a invitat o rusoaică în propria cavernă, iar aceasta a spus "DA". Nu știm prea bine ce s-a întâmplat mai departe, la lumina stelelor, însă a urmat o fotografie pe Facebook și cam 10.000 de share-uri. 

Postarea, devenită virală pe internet - deși unii o consideră de-a dreptul înspăimântătoare - îl arată pe Jatuphum Losiri, zis "Omul Peșterii", în vârstă de 48 de ani, alături de o frumoasă rusoaică, cea mai nouă "pradă" ademenită în cavernă. 

Totul s-a întâmplat după ce "Omul Peșterii" a zărit, de pe motocicletă - da, e și biker - o tânără ce i-a răpit inima, în fața unui magazin. Mu a stat prea mult pe gânduri. "M-ai întrerupt. Mergeam spre casă, dar din cauza frumuseții tale am fost nevoit să mă întorc. Simțeam nevoia să îți vorbesc și să văd dacă ești la fel de frumoasă și pe interior", a deschis conversația "Omul Peșterii".

Rusoaica nu s-a putut abține și a râs, moment în care Jatuphum Losiri a scos asul din mânecă: "E ultima ta șansă să mă cunoști. Hai să găsim un loc liniștit și să ne așezăm".

Ezitantă, tânăra a făcut ceva opoziție, dar slabă, pentru că "Omul Peșterii" a dezarmat-o pe loc. "Știu cum te simți. Ești în altă țară, departe de casă, și un străin îți cere să mergi cu el. Nu te teme, nu sunt periculos. Mergem aproape. Poți să țipi după ajutor dacă te simți neconfortabil".

A fost fraza care a dus-o pe rusoaică direct în cavernă. 

Însă povestea nu s-a terminat aici. Câteva ore mai tîrziu, "Omul Peșterii" a postat o altă fotografie, în care apărea, în mod bizar, o altă femeie! 

"Nu contează cât de obosit sunt, tot la șase dimineața mă trezesc. Fac cafeaua și meditez. Cineva încă doarme", a punctat el, pentru siguranță. Ulterior, din motive necunoscute, postarea a fost ștearsă.

Jatuphum Losiri s-a mutat în peștera liberă acum aproximativ opt luni și a devenit vedetă pe internet, scrie coconuts.co. (Mai multe imaginii, în galeria foto)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Viral din junglă! "Omul peșterii" a invitat o rusoaică răvășitoare în caverna sa, iar ea a spus "DA"