Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vladimir Putin a oprit coloana oficială pentru a discuta 10 secunde cu trecătorii. Momentul, considerat a fi "cu adevărat bizar"

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, s-a aflat în ultimele zile în Kaliningrad unde a participat la o serie de evenimente şi a ţinut discursuri. La plecare, Putin a oferit un moment pe care puţini l-au înţeles: a oprit întreaga coloană oficială alături de care se deplasa pentru a discuta cu localnicii.

de Redactia Observator

la 03.09.2022 , 12:03

Vladimir Putin a oprit coloana oficială pentru a discuta 10 secunde cu trecătorii. Momentul, considerat a fi "cu adevărat bizar" - Captura Twitter

Vladimir Putin a cerut oprirea coloanei oficiale pentru a discuta cu localnicii, dar întreg momentul nu a durat mai mult de 10 secunde. Preşedintele Rusiei a coborât din maşină, a schimbat câteva cuvinte cu trecătorii, apoi şi-a continuat traseul. Francis Scarr, jurnalistul BBC care a şi prezentat imaginile pe contul său de Twitter, a precizat că momentul a fost unul "cu adevărat bizar".

Dialogul purtat de Vladimir Putin cu localnicii:

  • Este totul în regulă?
  • Da.
  • Guvernatorul nu vă supără?
  • Nu.
  • În regulă. O zi bună!
Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit presei ruse, popularitatea lui Vladimir Putin este la un nivel record în ultima perioadă. Un sondaj realizat în Rusia şi citat de agenţia de stat TASS arăta că procentul de încredere a cetățenilor ruși în Vladimir Putin este de 81,1%, în timp ce 78,1% dintre cei chestionați aprobă activitatea președintelui.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Vladimir Putin a oprit coloana oficială pentru a discuta 10 secunde cu trecătorii. Momentul, considerat a fi "cu adevărat bizar"