Antena Meniu Search
x

Câinele lui Vladimir Putin ne oferă VIRALUL ZILEI! Reacţia lui Yume când vede doi jurnalişti japonezi (VIDEO)

Un câine mare, care latră poate intimida pe oricine. Mai ales dacă este vorba despre un superb exemplar din rasa Akita şi, pe deasupra, stăpânul lui este nimeni altul decât Vladimir Putin.

Vladimir Putin şi-a adus câinele la o întâlnire cu doi jurnalişti japonezi

Un câine mare, care latră poate intimida pe oricine. Mai ales dacă este vorba despre un superb exemplar din rasa Akita şi, pe deasupra, stăpânul lui este nimeni altul decât Vladimir Putin.

Au experimentat asta doi jurnalişti japonezi, care s-au întâlnit miercuri cu preşedintele rus, pentru a-i lua un interviu, într-una dintre impunătoarele săli de la Kremlin.

Putin nu a venit singur, ci însoţit de Yume, un frumos patruped primit în dar din partea Japoniei, în 2012, scrie CNN. 

Odată intrat în sală, câinele în vârstă de 4 ani a început să-i latre înverşunat pe jurnaliştii niponi, care au înţepenit cu un zâmbet ciudat pe feţe.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca să-l mai liniştească, Putin i-a mai dat din când în când câte o recompensă. 

Aici este multă lume, camerele de luat vederi funcţionează, lumina este puternică, iar aparatele foto ţăcăne, a încercat Putin să explice, cu o privire uşor ironică, comportamentul violent al câinelui său. 

În 2012, reprezentanţi ai prefecturii japoneze Akita i-au oferit cadou preşedintelui Federaţiei Ruse o catea din rasa Akita, în semn de mulţumire pentru ajutorul Rusiei adus regiunii din nord-estul Japoniei, care include şi prefectura Akita, afectată de un puternic seism urmat de un tsunami, în martie 2011.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Câinele lui Vladimir Putin ne oferă VIRALUL ZILEI! Reacţia lui Yume când vede doi jurnalişti japonezi (VIDEO)