Antena Meniu Search
x

Vladimir Putin divorteaza, dupa aproape 30 de ani de casnicie

Presedintele Vladimir Putin si sotia sa, Liudmila, au surprins intreaga Rusie anuntandu-si divortul, dupa aproape 30 de ani de casnicie. Dupa ce si-au revenit din uimire, rusii si-au amintit ca zvonurile pe aceasta tema circulau de mai demult.

Vezi și

Viata de familie a lui Vladimir Putin este invaluita in secret iar sotia sa Liudmila apare rar in public. Ieri, insa, cei doi au asistat, impreuna, la un spectacol de balet. Iar la iesire au facut, ca din intamplare, marea dezvaluire, dupa ce o ziarista i-a intrebat, probabil nu intamplator, daca este adevarat ca nu mai traiesc impreuna.

Putin a explicat ca, din cauza functiei, intreaga sa viata se desfasoara in public, iar Liudmila suporta greu acest lucru. Cei doi au subliniat ca vor ramane in relatii bune si ca sunt foarte mandri de fiicele lor, acum adulte, pe care publicul abia le cunoaste.

„Vom ramane mereu apropiati, eu si Liudmila Aleksandrovna. Sunt convins ca asa va fi intotdeauna”, a declarat Vladimir Putin. „Am avut mereu o relatie buna. Ma si tem sa rostesc cuvantul <divort>. Este, ca sa zic asa, un divort civilizat”, a spus sotia lui.

Purtatorul de cuvant al Kremlinului a precizat ca divortul nu este inca oficial. Dar rusii s-au obisnuit repede cu noul statut al presedintelui iar unii chiar i-au transmis ca il inteleg.

Acum cinci ani, un ziar din Moscova a fost sanctionat dupa ce scrisese ca Putin va divorta si se va recasatori cu o campioana de gimnastica.

Analistii cred ca presedintele isi poate atrage simpatia publicului aparand ca un om obisnuit, cu aceleasi probleme ca toata lumea. Dar, daca-si va lua o noua sotie mai tanara, popularitatea sa va avea de suferit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin divorteaza, dupa aproape 30 de ani de casnicie