Antena Meniu Search
x

Putin vrea să "purifice" Rusia de "trădătorii" care "își câștigă banii aici", dar trăiesc în altă parte ca "sclavii"

Președintele rus Vladimir Putin a lansat un nou atac virulent la adresa Occidentului, pe care l-a acuzat că vrea să „dezmembreze” Rusia și a dat asigurări că situația actuală va permite demascarea „trădătorilor” din cadrul unei societăți care are nevoie să fie „purificată”, scrie Reuters. 

de Redactia Observator

la 17.03.2022, 10:20

Vladimir Putin vrea să „purifice” societatea rusă
Vladimir Putin vrea să „purifice” societatea rusă - Profimedia Images

Dacă Vestul, care a impus sancțiuni dure Moscovei, crede că Rusia va face un pas înapoi , înseamnă că nu înțelege Rusia, a afirmat liderul de la Kremlin. "În spatele cuvintelor și acțiunilor ipocrite pe care Occidentul le întreprinde astăzi se află obiective geopolitice ostile. Pur și simplu nu vor o Rusie puternică și suverană", a transmis Putin.

Sancțiunile occidentale împotriva Rusiei nu vor face decât să o întărească, a insistat liderul rus. „Occidentul nici măcar nu încearcă să ascundă faptul că scopul său este să slăbească întreaga economie rusă. Bineînțeles că ei (occidentalii) vor încerca să mizeze pe faimoasa coloană a cincea, pe trădători - pe cei care își câștigă banii aici, dar care locuiesc în altă parte. Și trăiesc acolo nu doar în sens geografic, ci în mintea lor și în conștiința lor, care este aceea a sclavilor”, a continuat președintele rus. "Occidentul vrea să ne divizeze societatea (...) să provoace un război civil în Rusia și să folosească a cincea sa coloană pentru a încerca să-și atingă obiectivul. Și există un obiectiv: distrugerea Rusiei".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acest obiectiv nu va fi atins, a promis Vladimir Putin.

„Orice popor, și în special poporul rus, este capabil să deosebească adevărații patrioți de trădători și să îi scuipe pe aceștia din urmă ca pe o muscă care a aterizat accidental în gura lor. Sunt convins că această purificare firească și necesară societății nu va face decât să ne întărească țara, solidaritatea, coeziunea și capacitatea noastră de a face față oricărei provocări”, a conchis președintele rus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Putin vrea să "purifice" Rusia de "trădătorii" care "își câștigă banii aici", dar trăiesc în altă parte ca "sclavii"