Antena Meniu Search
x

Sanie de Formula 1! 500 de kilometri pe oră poate atinge bolidul!

Un australian a creat o sanie-rachetă, cu care vrea să gonească cu 500 de kilometri pe oră pentru a intra, astfel, în Cartea Recordurilor.

Vezi și

Un australian a creat o sanie-rachetă, cu care vrea să gonească cu 500 de kilometri pe oră pentru a intra, astfel, în Cartea Recordurilor 

Este, practic, o placă de skateboard, căreia i-a ataşat două turbine, ce ar putea scăpa de sub control la cea mai mică greşeală, punându-i în pericol viaţa. Return to index of stories...

Fost cascador, bărbatul a vândut aproape tot ce avea pentru a creea sania rachetă, cu care goneşte pe străzile din Australia, fără niciun fel de protecţie. Parctic a luat o sanie asemănătoare celor folosite de sportivi la Olimpiadă şi i-a ataşat două turbine.

83 de mii de dolari l-a costat invenţia cu care-şi riscă viaţa.Practic, această placă va fi, în întregime, din fibră de carbon şi va fi super rapidă. Vrea să meargă cu peste cinci sute de kilometri pe oră, viteză care i-ar asigura un loc în cartea recordurilor.

Actualul record este de 190 de kilometri pe oră şi a fost stabilit în 2011 de un britanic. Abia la anul va încerca australianul să depăşească recordul. Până atunci are multe teste de făcut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sanie de Formula 1! 500 de kilometri pe oră poate atinge bolidul!