Antena Meniu Search
x

Vreme la extreme in SUA

California arde! Mii de oameni au fugit din case de frica incendiilor de vegetatie care au scapat de sub control. Asta in timp ce in alte parti ale Statelor Unite furtunile de zapada sunt cele care dau batai de cap autoritatilor

Vezi și

"Fumul este absolut ingrozitor!", spune unul dintre reporterii CNN, Paul Vercammen. "Iar caldura este inspaimantatoare la acest moment. Trebuie sa stingem flacarile ca sa ne salvam casele".

Zeci de localitati din statul american California au fost acoperite de un nor negru de fum.

Localnicii au incercat sa stinga incendiul pana la sosirea echipajelor de interventie si au reusit sa isi apere casele, dar victoria n-a fost de durata. Vantul puternic a impins din nou flacarile spre locuinte.Astfel, mii de oameni au fost obligati deja sa-si paraseasca locuintele.

Pompierii incearca sa stinga flacarile din elicopter in aceasta zona, dar este asa de mult fum incat este aproape imposibil sa vezi unde se afla flacarile.

In schimb, in statele americane Colorado si Minesota, furtunile de zapada au fost cele care au blocat zeci de sosele. Meteorologii au avertizat ca ninsorile vor continua in aceleasi zone si in orele urmatoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Vreme la extreme in SUA