Antena Meniu Search
x

Vulcanul Etna a erupt, după 130 de cutremure. Norii groşi de cenuşă au închis aeroportul din Catania (Video)

Vulcanul Etna, cel mai activ vulcan din Europa, a erupt din nou. Norii groşi de cenuşă au acoperit cerul, iar aeroportul din Catania a fost închis.

Vulcanul Etna a erupt, norii groşi de cenuşă
Vulcanul Etna a erupt, după 130 de cutremure. Imagini cu norii groşi de cenuşă, care au acoperit cerul - Cataniatoday.it

Vulcanul Etna, cel mai activ vulcan din Europa, a erupt din nou. Norii groşi de cenuşă au acoperit cerul, iar aeroportul din Catania a fost închis.

În urma erupţiei vulcanului Etna, autorităţile italiene au decis să închidă aeroportul din Catania, de pe coasta de est a Siciliei. Deocamdată nu există informaţii privind persoane rănite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În jur de 130 de cutremure au zguduit vulcanul luni dimineaţa, începând cu ora locală 09:00, conform Institutului Naţional de Geofizică al Italiei.

Cel mai mare seism a înregistrat o magnitudine de 4,0 grade pe scara Richter.

Vulcanul cu o altitudine de 3.330 de metri poate deveni activ de câteva ori pe an, lansând lavă şi cenuşă deasupra Siciliei. Ultima erupţie majoră a avut loc în 1992.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Vulcanul Etna a erupt, după 130 de cutremure. Norii groşi de cenuşă au închis aeroportul din Catania (Video)