Antena Meniu Search
x

William și Harry au participat la Jocurile Commonwealth-ului

Sportivii de la Jocurile Commonwealth-ului britanic, de la Glasgow, se bucură de încurajările unor suporteri de rang înalt: prinţii William şi Harry şi Catherine, ducesa de Cambridge.

Vezi și

Sportivii de la Jocurile Commonwealth-ului britanic, de la Glasgow, se bucură de încurajările unor suporteri de rang înalt: prinţii William şi Harry şi Catherine, ducesa de Cambridge.

Prinţii William şi Harry şi-au început ziua cu o şedinţă de antrenament alături de tinerii de la un centru sportiv din Glasgow. Ducele de Cambridge şi-a exersat driblingul în timp ce Harry a ales un sport mai potrivit pentru el: boxul. william pe primul cadru, harry la 0.16 şi 0.34

Au jucat, apoi, minifotbal cu adolescenţii. S-au încadrat în echipe diferite pentru a se putea marca reciproc, deoarece nimeni altcineva nu şi-ar fi permis să-i atace. Bineînţeles, fiecare şut al unuia din prinţi a fost salutat cu ovaţii iar partida s-a încheiat într-o atmosferă veselă, fără ca scorul să aibă vreo importanţă. 

În acest timp, mai prudentă, lady Catherine nu a intrat în joc ci a urmărit, doar, demonstraţii pe maşini de antrenament pentru diferite sporturi, cum ar fi canotajul.Ducesa s-a reunit, apoi, cu soţul şi cumnatul său pentru a vizita "satul sportivilor". Aici i-au întâmpinat reprezentanţii echipei-gazdă, Scoţia, dintre care unul purta cu mândrie tradiţionalul kilt. atlet cu fustă

Catherine şi William au stat de vorbă cu câţiva sportivi care au cucerit deja medalii la jocurile de la Glasgow. La rândul său, Harry a părut foarte interesat de mascota echipei scoţiene, prezentată de câteva tinere atlete. Momentul de vârf al vizitei a fost, fără îndoială, întâlnirea cu Usain Bolt, el însuşi un prinţ al arenei. Sprinterul jamaican a ţinut să fie prezent la Glasgow chiar dacă va concura doar la ştafetă, deoarece nu este complet refăcut după o acidentare.

William, Kate şi Harry s-au făcut remarcaţi şi în tribunele unora din competiţiile din programul Jocurilor. Ei au trăit din plin emoţiile confruntărilor sportive dar au fost, adesea, atenţi şi la telefon, probabil pentru a avea veşti de la micul prinţ George, rămas acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » William și Harry au participat la Jocurile Commonwealth-ului