Antena Meniu Search
x

Video Zeci de marocani au fugit dintr-un avion aterizat de urgență la Mallorca, după ce un pasager a simulat o criză diabetică

Aeroportul din Palma de Mallorca a fost închis câteva ore din cauza unui incident inedit. Un avion care zbura între Casablanca şi Istanbul a aterizat de urgenţă, pe motiv că un pasager intrase în comă diabetică. 

de Redactia Observator

la 07.11.2021, 09:34

Vezi și

Omul a fost transportat la spital, dar alţi peste 20 de pasageri marocani au profitat de ocazie pentru a fugi, pur şi simplu, din avion. Ei au alergat pe pistă, punându-şi vieţile în pericol, au sărit gardul aeroportului şi au dispărut fără urmă. 

Pasagerul a simulat criza diabetică

Câţiva au fost ulterior arestaţi, ca şi aşa-zisul bolnav, care pare să fi simulat criza, şi un alt pasager care i-a agresat pe poliţişti. Autorităţile încearcă să afle dacă întregul incident a fost pus la cale pentru a forţa intrarea fugarilor în spaţiul Schengen.

Indivizii reţinuţi declară că au fugit din avion pentru că... s-au speriat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Stiri externe » Zeci de marocani au fugit dintr-un avion aterizat de urgență la Mallorca, după ce un pasager a simulat o criză diabetică