Antena Meniu Search
x

Video Zeci de șobolani filmați cum sar din camioanele cu gunoi și fug în toate direcțiile, pe o stradă din Viena: "Ești prost? Nu am mai văzut așa ceva!"

O înregistrare devenită virală pe reţelele de socializare şi publicată de portalul austriac de ştiri Heute arată cum zeci de şobolani fug panicaţi din camioanele de gunoi, în timp ce angajații din salubritate golesc pubelele, pe o stradă din Viena.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.06.2021, 13:54

Zeci de șobolani filmați cum sar din camioanele cu gunoi și fug în toate direcțiile, pe o stradă din Viena - captura video Facebook / Heute

S-a întâmplat zilele trecute, pe strada Othmargasse din districtul Brigittenau, Viena. În timp ce goleau pubelele în mașina de gunoi, lucrătorii serviciului de salubritate au fost șocați să vadă cum zeci de șobolani sar din camion și aleargă panicați în toate direcțiile. 

Momentul a fost filmat de unul dintre angajați: "Ești prost? Nu am mai văzut niciodată așa ceva, e incredibil!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Zeci de șobolani filmați cum sar din camioanele cu gunoi și fug în toate direcțiile, pe o stradă din Viena: "Ești prost? Nu am mai văzut așa ceva!"