Antena Meniu Search
x

Zeci de tornade au măturat centrul Statelor Unite

A fost decretată stare de urgenţă în Statele Unite. Tornadele care au măturat centrul ţării au făcut deja 18 victime. Şi furtuni noi se formează de la o oră la alta

Vezi și

 Centrul Statelor Unite ale Americii a fost împânzit de zeci de tornade. Furtunile au pus la pământ clădirile care le-au ieşit în cale şi şi au luat pe sus maşini, animale şi câţiva oameni. Pe cei mai mulţi i-au îngropat însă în ruine.

În locul caselor şi al magazinelor stau acum grămezi de moloz. Oamenii încearcă să mai recupereze câte ceva, dar cei mai mulţi dintre dărâmături nu mai pot scoate decât poze.

Mulţi supravieţuitori abia îşi reclădiseră casele, după ce alte tornade i-au lăsat pe drumuri în anii trecuţi. "Ce este cel mai trist e că multe dintre casele lovite şi demolate acum sunt aceleaşi case ce tocmai au fost reconstruite după ultima tornadă", a declarat David Hogue, purtător de cuvânt al comitatului Faulkner.

Cel puţin 18 oameni şi-au pierdut viaţa în tornade, dar autorităţile se tem că bilanţul ar putea creşte în orele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Zeci de tornade au măturat centrul Statelor Unite