Antena Meniu Search
x

Ziua este secretară la partid, noaptea face STRIPTEASE! IMAGINI INCEDIARE surprinse într-un club de noapte! (VIDEO)

Un club de noapte a publicat pe pagina oficială de Facebook un material video în care o tânără domnişoară este prezentată ca fiind dansatoare de striptease.

Un club de noapte din Chişinău a publicat pe pagina oficială de Facebook un material video în care o tânără domnişoară pe nume Nadjina Ivanova este prezentată ca fiind dansatoare de striptease. Nimic deosebit până aici, scriu jurnaliştii de la telegraph.md, doar că frumoasa fată lucrează în prezent în cadrul Partidului Nostru (PN) condus de Renato Usatîi.

Potrivit jurnaliştilor moldoveni, tânăra ar activa în calitate de secretar în oficiul central al partidului. 

Videoclipul de mai jos a fost văzut recent de cineva din interiorul partidului care i-ar fi raportat situația lui Usatîi, aflat în prezent la Moscova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Acum primarul de Bălți urmează să ia o decizie ce face cu fata, nu cumva subiectul să înceapă a fi popularizat pe rețelele de socializare. Dat fiind că în PN sunt mai mulți bețivi și consumatori de droguri, nu le mai trebuie și fete „лёхково повидений” sau prostituție în partid", mai scrie telegraph.md.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Ziua este secretară la partid, noaptea face STRIPTEASE! IMAGINI INCEDIARE surprinse într-un club de noapte! (VIDEO)