Antena Meniu Search
x

Ziua internaţională a recordurilor

Ieri a fost ziua mondială a recordurilor mondiale. 600 de mii de oameni au încercat, în toată lumea, să-şi facă loc în Guinness Book.

Vezi și

Ieri a fost ziua mondială a recordurilor mondiale. 600 de mii de oameni au încercat, în toată lumea, să-şi facă loc în Guinness Book. 

De ziua internaţională a recordurilor peste 25 de mii de chinezi au dansat. Ca să intre în cartea recordurilor. Şi au reuşit. Recordul precedent fusese stabilit de aproape zece ori mai puţini oameni.

În Paris la cabaretul Moulin Rouge au fost doborâte trei recorduri mondiale. Cel mai mare număr de piruete la sol legate între ele de un şpagat. 30 în 30 de secunde.

Cel mai mare număr de rotiri de picior în stilul can-can, 29 în 30 de secunde, şi cel mai mare număr de poziţionări ale unui picior în jurul capului, 30 tot în jumătate de minut.

Recordul din Marea Britanie a fost unul cu totul şi cu totul special. A fost prima oară când cel mai înalt bărbat din lume s-a întâlnit cu cel mai scund bărbat de pe glob. Unul măsoară aproape 2,5 metri, celălalt doar 54,6 centimetri, însă s-au înţeles de minune.

În oraşul american Phoenix, un jucător de baschetbal a aruncat mingea cu spatele, la coş, de la aproape 25 de metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Ziua internaţională a recordurilor