Antena Meniu Search
x

Video Accident dramatic surprins în Giurgiu: Copil spulberat pe trecerea de pietoni de o maşină, după ce a coborât din autobuzul şcolar

Accident dramatic surprins de o cameră de supraveghere în comuna Cosoba din judeţul Giurgiu. Un copil care a coborât din autobuzul şcolar a fost lovit în plin, chiar pe trecerea de pietoni, de o maşină care circula cu viteză.

De Monica Palade la 21.12.2021, 12:59
Vezi și

Băiatul de 14 ani a fost aruncat câţiva metri în aer, după care s-a prăbuşit pe asfalt. În urma impactului, adolescentul a fost transportat de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, de către un echipaj de la SMURD, starea lui fiind destul de gravă.

În stare gravă la spital

Copilul are multiple plăgi la cap, fractură craniană, fracturi la picioare, splină, un plămân și o parte din ficat perforate, la fel şi bazinul, după cum ne-a transmis mama copilului pe Fii Observator.

În prezent, băiatul se află la Terapie Intensivă, sub supravegherea medicilor. Poliţiştii s-au autosesizat după ce imaginile au intrat în posesia lor prin intermediul poliţiei. Din primele informaţii, maşina ar fi circulat cu peste 100 de kilometri la oră.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Accident dramatic surprins în Giurgiu: Copil spulberat pe trecerea de pietoni de o maşină, după ce a coborât din autobuzul şcolar