Antena Meniu Search
x
LIVE

Accident mortal, petrecut în judeţul Iaşi. Un bătrân a fost lovit pe trecerea de pietoni şi târât zeci de metri pe şosea - VIDEO

Un accident grav s-a produs în Leţcani, judeţul Iaşi. Un bătrân în vârstă de 84 de ani a fost spulberat de un şofer în vârstă de 33 de ani.

De Redactia Observator la 01.07.2021, 14:11
Vezi și

Din primele informaţii, bătrânul circula regulamentar pe trecerea de pietoni. Bărbatul aflat la volan le-a declarat poliţiştilor că pur şi simplu nu a văzut victima pe trecerea de pietoni. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Nu este primul accident mortal petrecut în acea zonă. Oamenii au protestat de-a lungul timpului şi au cerut construirea unei pasarele peste şosea.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Accident mortal, petrecut în judeţul Iaşi. Un bătrân a fost lovit pe trecerea de pietoni şi târât zeci de metri pe şosea - VIDEO