Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ | Filmul accidentului de la Gara Obor. Unui șofer de autobuz i s-a făcut rău brusc la volan și a lovit mai multe maşini: "Dezastru, frate!"

O tragedie a fost cât pe ce să se întâmple dimineaţă, într-o zonă circulată din Bucureşti. Un şofer ar fi făcut o criza de inima la volanul microbuzului chiar înainte de a intra în Gara Obor. A pierdut controlul şi a intrat într-o altă maşină. Călătorii au avut noroc, au scăpat cu răni uşoare.

Ema Schweninger
de Ema Schweninger

la 08.09.2021, 21:41

Vezi și

Şoferii din faţa Gării Obor încearcă să oprească motorul microbuzului care a provocat accidentul. Într-o fracţiune de secundă, maşina plină cu pasageri a trecut prin faţa lor şi s-a înfipt într-un alt microbuz parcat regulamentar. "Doamne, dar ce-a...  A pierdut controlul? Dezastru, frate! Putea fi oricine, Doamne fereşte! Doamne, câte maşini!", este reacţia unui martor.

Pasagerii au ieşit singuri din microbuz

Martorii spun că şoferul ar fi avut probleme chiar din momentul în care a pornit în cursă, de la Oneşti. Însă abia când a ajuns la destinaţie i s-a făcut foarte rău şi a pierdut controlul volanului. Mai întâi a lovit maşina din faţă, care a fost proiectată mai departe într-un alt vehicul. Din fericire, şoferul celuilalt microbuz a avut timp să se ferească. "Au ieşit pe jos, care cum au putut. Bulversaţi, aşa...", mărturiseşte un bărbat.

"Erau cu lovituri la mâini, la picioare, două trei persoane cu zgârieturi la cap"Acest bărbat a scăpat ca prin urechile acului să fie lovit şi el. Tocmai îşi parcase maşina în zonă şi se pregătea să intre în sediul Direcţiei de Taxe Locale Sector 2. Ceva l-a făcut însă să se întoarcă. "Am mutat-o imediat, parcă a fost undeva, mi-a spus cineva n-o lăsa"

Oricum, ar fi trebuit să îi schimbe locul pentru a face lor maşinilor de salvare. Toţi pasagerii au fost transportaţi la spital, însă nimeni nu are răni care să-i pună viaţa în pericol. Între timp, şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » ANIMAŢIE GRAFICĂ | Filmul accidentului de la Gara Obor. Unui șofer de autobuz i s-a făcut rău brusc la volan și a lovit mai multe maşini: "Dezastru, frate!"