Antena Meniu Search
x

Video "Băi, nu da în ea! Băi!" Momentul în care o femeie este bătută de poliţişti în mijlocul străzii, după ce a refuzat să fie încătuşată, în Dâmboviţa

Incident şocant seara trecută în comuna Potlogi, din judeţul Dâmboviţa! Imagini revoltătoare au fost primite pe Fii Observator, în care se observă cum doi agenţi încearcă să încătuşeze o femeie. Aceasta opune rezistenţă, iar poliţiştii aplică legea străzii. 

de Redactia Observator

la 11.02.2024, 08:44

Vezi și

"Băi, nu da în ea! Băi! De ce dai în ea? Nu da în ea!". Aceştia o trântesc la pământ pe femeie, iar mai apoi o lovesc cu piciorul. Până la acest moment nu se ştie de la ce a pornit totul, dar nici dacă superiorii agenţilor ştiu despre comportamentul acestora. 

Te invităm să Fii Observator şi tu şi să ne trimiţi informaţii, poze sau imagini video care pot deveni o ştire folosind aplicaţia Observatornews. Sau pe whatsapp la numărul 0722.699.800, iar noi vom prezenta cazul tău la Observator şi pe observatornews.ro.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Fii Observator » "Băi, nu da în ea! Băi!" Momentul în care o femeie este bătută de poliţişti în mijlocul străzii, după ce a refuzat să fie încătuşată, în Dâmboviţa