Antena Meniu Search
x

Video Bătrân umilit de un controlor de tren: "De ce trebuie să îl baţi, omul lui Dumnezeu?"

Caz şocant într-un tren care circula pe ruta Iaşi - Timişoara. Un bătrân ar fi fost dat jos din tren de controlor şi tratat cu dispreţ, pentru că nu a putut ajunge la toaletă la timp şi ar fi urinat în compartiment.

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 13:45

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

A dat în tine? Uite ce a făcut. De ce trebuie să îl baţi, omul lui Dumnezeu?

Imaginile au fost trimise pe Fii Observator de un călător, care a fost martor la întreaga scenă. Acesta ne-a povestit că după ce a fost dat jos din tren, bătrânul a fost lovit de controlor cu pumnii şi picioarele.

Umilit, bărbatul s-a aşezat apoi pe scările trenului şi a vrut să arate la camera de filmat biletul său, însă controlorul i-a luat biletul din mână şi i-a trântit uşa în faţa lui, lovindu-l peste picioare.

Martor via Fii Observator: Controlorul l-a dat jos din tren şi l-a bătut cu pumnii şi picioarele. Telespectatorul a surprins momentul, dar a dat drumul la cameră după incident. În intenţia bătrânului de a arăta la cameră biletul pe care îl avea cumpărat, controlorul a trântit uşa peste picioarele lui.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Bătrân umilit de un controlor de tren: "De ce trebuie să îl baţi, omul lui Dumnezeu?"