Antena Meniu Search
x

Video Doi poliţişti din Vâlcea aflaţi în misiune au fost răniţi într-un accident rutier pe DN 67. Martor: Maşina care i-a lovit mergea pe contrasens

Doi poliţişti aflaţi în misiune au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de o maşina care a intrat pe contrasens.

de Mihaela Uretu

la 14.07.2021, 16:45

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Accidentul s-a petrecut pe DN 67, la Miloştea, pe raza comunei Slătioara- Cei doi poliţişti, un bărbat și o femeie erau în timpul unei misiunii în momentul în care au fost loviţi de către un autoturism. 

Martor via Fii Observator: Maşina poliţiei este avariată, iar în urma accidentului, o poliţistă este rănită grav, s-a spus ca şi-a rupt coloana, erau 2 poliţişti, iar maşina care i-a lovit mergea pe contrasens.

"La data de 14 iulie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Horezu au intervenit în comuna Slătioara la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane în urma coliziunii dintre trei autoturisme. Una dintre mașinile implicate în accident este autospeciala de poliție, aceasta fiind cu semnale acustice și luminoase în funcțiune, polițiști aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, din cadrul Poliției orașului Berbesti, ambii răniți. Cele două victime au fost  transportate la spital.", a transmis IPJ Vâlcea.

IPJ Vâlcea a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă se fac în continuare cercetări pentru a se stabili cauza şi împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Doi poliţişti din Vâlcea aflaţi în misiune au fost răniţi într-un accident rutier pe DN 67. Martor: Maşina care i-a lovit mergea pe contrasens