Antena Meniu Search
x

Video Fenomene meteo extreme în mai multe judeţe din nordul ţării. Grindina a produs pagube

Jumătatea de nord a ţării se află sub avertizare meteo de fenomene extreme, iar mai multe judeţe au fost lovite, deja, de ploi torenţiale şi căderi de grindină.

de Redactia Observator

la 13.05.2022, 20:18

Grindina a produs pagube în mai multe judeţe din nordul ţării
Grindina a produs pagube în mai multe judeţe din nordul ţării - Tiroi Stefan
  • Fenomenele meteo extreme continuă cel puţin în zona de nord a României.

Fenomenele meteo extreme au apărut după câteva zile în care temperaturile au fost mai mari decât de obicei în această perioadă a anului. 

Câteva dintre cele mai afectate localităţi se află în judeţul Iaşi, după cum arată şi imaginile transmise de telespectatorii noştri prin intermediul Fii Observator.

Fenomenele meteo extreme continuă

A plouat torenţial şi s-au înregistrat căderi semnificative de grindină în localităţi precum Moţca şi Mogoşeşti, dar şi în multe alte localităţi din nordul ţării. Iar căderile de grindină au produs pagube însemnate.

Pe acelaşi subiect

Specialiştii atrag atenţia că fenomenele meteo extreme ar putea continua în nordul ţării până vineri seara, iar în weekend astfel de fenomene ar putea să apară şi în alte zone ale ţării.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Fenomene meteo extreme în mai multe judeţe din nordul ţării. Grindina a produs pagube