Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imaginea zilei. Un primar, în campanie electorală pe o stradă pe care a promis că o asfaltează în urmă cu 12 ani

Campania electorală vine cu noi promisiuni din partea candidaților la primăriile locale. Dar nu toți oamenii uită ce s-a întâmplat în urmă cu 4, 8 sau 12 ani.

de Cornel Preda

la 19.08.2020 , 15:54

  • Marian Dănuț Andrei este primar de 12 ani în comuna Drănic, județul Dolj

Imaginea zilei ne-a fost trimisă pe Fii Observator de către o localnică din comuna Drănic, județul Dolj. Primarul Marian Dănuț Andrei, însoțit de o „armată” de susținători, a plecat în campanie electorală prin satele din comună.

A ajuns astfel și în satul Padea, iar imaginea arată mulțimea galbenă de oameni la capătul unui drum de pământ. Ironia face că primarul Marian Dănuț Andrei ar fi promis încă de acum 12 ani bătrânilor că asfaltează respectiva uliță, atunci când a și preluat primăria Drănic.

Noi înotăm în mocirlă și dânsul a asfaltat 30 de kiloemtri de drum pe câmp, spunând să aibă oamenii și utilajele pe unde merge. Utilajele fiind ale lui și partenerilor săi”, ne-a spus o localnică.

Articolul continuă după reclamă

Sursa citată ne-a trimis și alte poze din satul Padea, pe care le puteți vedea în Galeria foto.

- Informațiile și imaginile publicate în rubrica Fii Observator reprezintă un conținut furnizat exclusiv de martorii și participanții la evenimente. Menționăm, de asemenea, că opiniile prezentate în această categorie aparțin în exclusivitate autorilor conținutului video sau foto, nu redacției Observator.

Ai imagini sau informații care pot deveni o știre? Trimite-le pe aplicația Observator, pe care o poți descărca din Google Play sau App Store, sau pe pagina de Facebook Observator ori pe numărul de Whatsapp al redacției noastre, 0722.699.800.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Cornel Preda Like

Cornel și-a descoperit pasiunea pentru jurnalism încă din anii gimnaziali, când se trezea la 5 dimineața și mergea la chioșcul de ziare pentru a face „revista presei”.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Fii Observator » Imaginea zilei. Un primar, în campanie electorală pe o stradă pe care a promis că o asfaltează în urmă cu 12 ani